Nybegynner:
Nybegynner+:
Middels:
Middels+:
Elite:

Ønsker du å bli medlem av NTNUI Tennis?

For å få spilletid i NTNUI Tennis er det bare å følge denne enkle oppskriften. Vi håper du finner tid til å spille og at du blir med!

Vårsemesteret 2024 er prisen 650 kr. for én time i uka. Et “drop-in”-medlemskap koster 550 kr.

Ved kjøp av faste timer er du sikret å kunne spille tennis på den aktuelle timen du velger. Da har du muligheten til å melde deg på "din" time 168 timer før. Timen vil åpnes 72 timer før for andre spillere. Du vil kunne melde deg på andre timer enn bare den du har valgt som fast time, men da 72 timer før. Et drop-in-medlemskap gjør deg i stand til å kunne hoppe inn som vikar på ledige timer. Da får du mulighet til å melde deg på 72 timer før timen.
Bli medlem av NTNUI. NTNUI, Norges største og mest allsidige idrettsforening, er moderforeningen til NTNUI Tennis. For å bli medlem i NTNUI Tennis må du derfor også være medlem i NTNUI. Les mer om NTNUI-medlemsskapet.
Opprett brukerprofil her hos NTNUI Tennis. Brukerprofil er nødvendig for å kunne kjøpe spilletid. Etter at du har valgt type medlemskap vil du få en mail med betalingsinformasjon.
Velg medlemskap. Vi åpner vårt nettbaserte timesalg vanligvis i andre undervisningsuke av hvert semester. Informasjon om nøyaktig åpning blir informert gjennom nettsidene og mailinglistene. Erfaringsmessig er det ekstremt stor interesse, så vær klar når påmeldingen åpner. Alternativet til å skaffe faste timer er et “drop-in”-medlemskap hvor du kan ta ledige vikartimer. Mer informasjon om hvordan du kjøper spilletid får du første gangen du logger på brukerprofilen din.